Troba la feina ideal pel teu perfil professional

Dona't d'alta, crea el teu perfil i troba la feina que sempre has estat buscant

Recorda que per inscriure't a una oferta és indispensable que completis el teu perfil

Registra't
Desa com a PDF

Gestor/a comercial

Categoria: Comerç \ Comercial

Idiomes

Anglès
Català
Espanyol

Descripció

És la persona encarregada de gestionar, captar i fidelitzar la cartera de clients, que pot estar constituïda per empreses i particulars; també realitza algunes funcions de tipus administratiu. 

Tasques

  • Fidelitzar i retenir la cartera de clients identificant el seu nivell de vinculació amb l'entitat i el risc d'abandonament i, en funció d'aquests fets, decidir els canals i esforços comercials a realitzar. 
  • Assessorar els clients en matèria financera, és a dir, realitzar recomanacions d'inversió, explicar els drets i analitzar les clàusules del contracte financer formalitzat, i resoldre dubtes sobre el seu contingut i cobertura (compensació sobre les possibles pèrdues que pot sofrir el client). 
  • Aplicar estratègies de màrqueting en la comercialització financera: investigació de mercats; màrqueting directe; màrqueting telefònic i venta creuada, entre d'altres. 
  • Posar de relleu la importància i els avantatges dels productes financers que comercialitza mitjançant la presentació dels serveis, l'argumentació i la negociació. 
  • Aplicar eines de càlcul i d'anàlisis de dades (funcions estadístiques) que permetin optimitzar la informació sobre els clients, els productes, els mercats i els venedors 
Consell Comarcal de la Selva Consell Comarcal de la Selva