Troba la feina ideal pel teu perfil professional

Dona't d'alta, crea el teu perfil i troba la feina que sempre has estat buscant

Recorda que per inscriure't a una oferta és indispensable que completis el teu perfil

Registra't
Desa com a PDF

Pastisser

Categoria: Turisme i restauració \ Restauració

Idiomes

Català
Espanyol

Descripció

El pastisser és el professional que elabora tant la pastisseria dolça com la salada a partir de diferents tipus de masses, gelatines, fruites, gelats, cremes, xocolates, caramels, etc. La seva feina conjuga el domini de la tècnica i el bon ofici amb un important component creatiu.

Tasques

  • Realitza les comandes dels ingredients necessaris per a l'elaboració de les postres.
  • Rep les comandes i les distribueix convenientment entre el congelador, el rebost i la cuina.
  • Elabora tot tipus de postres a partir de masses, gelatines, fruites, gelats, xocolates, caramels, etc.
  • Elabora masses, cremes, farcits, pastes... destinats a servir de base per a futurs plats o que són necessaris en altres partides de la cuina.
  • Coneix i aplica els diferents mètodes de cocció, elaboració i refrigeració de les postres.
  • Decora les postres i munta els plats.
  • Manté en perfecte estat l'àrea de treball.
  • S'ocupa de la neteja de l'equip i els estris de rebosteria.
  • S'encarrega de conservar i emmagatzemar productes frescos, elaborats i semielaborats.
  • En cuines amb poc personal assumeix les funcions de cap de rebosteria.
Consell Comarcal de la Selva Consell Comarcal de la Selva