Troba la feina ideal pel teu perfil professional

Dona't d'alta, crea el teu perfil i troba la feina que sempre has estat buscant

Recorda que per inscriure't a una oferta és indispensable que completis el teu perfil

Registra't
Desa com a PDF

Cuiner/a

Categoria: Turisme i restauració \ Restauració

Idiomes

Català
Espanyol

Descripció

El cuiner és el professional que manipula, prepara, conserva i presenta tota classe d'aliments, depenent de l'oferta gastronòmica d'un establiment. En la seva feina, ha de tenir en compte els referents de qualitat i rendibilitat econòmica establerts i aplicar les normes de seguretat i higiene exigibles en tot establiment alimentari.

Tasques

  • Confecciona l'oferta gastronòmica.
    Elabora el menú o la carta en col·laboració amb el cap de sala de l'establiment, presenta una oferta gastronòmica atractiva, variada, equilibrada i rendible.
  • S'ocupa del proveïment de matèries primeres destinades a cobrir les exigències de l'oferta gastronòmica.
    Determina la qualitat de les matèries primeres necessàries.
    Rep les mercaderies i en comprova la qualitat i la quantitat.
    Emmagatzema les matèries primeres rebudes i s'encarrega de conservar-les perfectament.
    Controla el consum dels aliments i les begudes emprats per poder determinar-ne els costos.
  • Manipula, prepara i conserva tota mena d'aliments crus, semielaborats i elaborats.
    Prepara i presenta els plats.
    Prepara i presenta productes de pastisseria i rebosteria.
    Prepara serveis tipus bufet o autoservei.
    Elabora i presenta plats a la vista del client.
Consell Comarcal de la Selva Consell Comarcal de la Selva